Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Herlev

582 m2 kontor i Herlev til leje

582 m² lyse kontorer i New Yorker-ejendom i Herlev!

Lejemålet er oplagt til kontor med fx showroom pga. adgang via ejendommens vareelevator, der kører direkte op til lejemålet. Når du ankommer, bliver du mødt af meget lyse rum takket være vinduesfacader i begge sider af lejemålet. Selv en gråvejrsdag vil føles lys og samtidig er der et godt view ud over naboejendommene og kvarteret. Flotte nye trægulve, nyt sort Svane Køkken, nye LED-loftslamper og godselevator direkte til lejemålet fra terræn.
På den let skrånende grund er der en ejendom, der skiller sig ud fra naboens rødstensejendomme. En hvid New Yorker-agtig ejendom, der med en lang gennemgående vinduesfacade lukker mest muligt lys ind i lejemålene, som både er kontor og lager. I stueetagen er der kombineret lager og kontor, mens 1., 2. og 3. sal er kontorer i forskellige størrelser.
Hvis du vil leje kontor i Herlev, får du her en meget central beliggenhed – i erhvervskvarteret lige bag Herlev Hovedgade. Her skal du ikke bekymre dig om parkering til medarbejdere og gæster: Der er p-pladser hele vejen rundt om ejendommen.
Her er nylagte, flotte trægulve i massiv eg, nyt sort Svane Køkken og gode detaljer som vareelevator.