Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt

Kontorlokaler i attraktivt område

Det er nu muligt at overtage disse fine kontorlokaler på Silkeborgvej 41E. Her får du 158 m² kontorlokaler centralt beliggende i et dynamisk erhvervsområde.

Lejemålet ligger lidt gemt væk fra Silkeborgvej i en rolig baggård, og har de sidste mange år dannet rammerne om et speditionsfirma. I lejemålet er der flere fine detaljer i form af blandt andet en blotbelagt murstensvæg, møderum med glasvægge og et køkken i hvide elementer. Derudover har lejemålet vinduer til begge sider, der sikrer et behageligt lysindfald i lejemålet.

Lejemålet består af et storrumskontor, to separate mødelokaler i glas og plads til omtrent 6 personer hver, et tekøkken, et arkivrum og eget toilet. Det ene mødelokale er også anvendeligt som spiserum. Lejemålet har egen indgang via trappe eller elevator i gården. Der er mulighed for leje af parkeringspladser lige foran lejemålet.