Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Frederiksberg

153 m2 kontor i Frederiksberg til leje

153 m2 attraktivt butiks- eller kontorlokale

Indretning/ejendommen

Velkommen til et attraktivt lejemål på Frederiksberg. Lejemålet omfatter 57 kvadratmeter i stueetagen samt en kælder på cirka 96 kvadratmeter. Lokalerne er lyse og har to store vinduespartier ud mod Vesterbrogade. Efter en nylig istandsættelse fremstår lejemålet eksklusivt med elegante gulvdekorationer og stuk i loftet. Centralt i lejemålet finder du en trappe, der elegant forbinder stuen med kælderen. Kælderen er flot og funktionel med gråmalede gulve, smukke buede indgangspartier og masser af plads til opbevaring.

Lejemålet indeholder toilet ligesom der er installeret en håndvask på stueetagen, hvilket åbner mulighed for installation af et lille tekøkken, hvis der er behov for dette.

Opvarmningen sker via fjernvarme, og bygningens ydervægge er konstrueret i mursten.

Anvendelse

Ifølge BBR-meddelelsen er enheden klassificeret som "Enhed til kontor" med anvendelseskode 321. Enhver ændring af anvendelsen skal ansøges om hos Frederiksberg Kommune, og det er lejerens ansvar at sikre, at oplysningerne i BBR er korrekte og stemmer med de faktiske forhold samt at al relevant lovgivning er overholdt.

Din erhvervsmægler i Norden.

[xxxxx] Real Estate Partner er den mest ekspansive og innovative virksomhed i ejendomsbranchen, og vi repræsenterer de mest progressivt tænkende aktører i branchen.

Vi tilbyder professionel rådgivning inden for alle typer køb...