Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Randers C

250 - 964 m2 klinik, kontor, kontor i Randers C til leje

Kliniklejemål i Sundhedscenter, Randers Midtpunkt

Momsfrit klinik-/kontorlejemål udlejes i absolut centrum af Randers lige ved busterminalen og parkeringsfaciliteter.

Udlejer har ombygget og nyindrettet det tidligere centertorv på 1. sal til kliniklejemål. Overgangen mellem Randers Midtpunkt og Slotscentret er afblændet og forventes nedlagt.

Der er etableret er helt nyt, stort og lyst ankomstområde ovenfor rulletrappen fra Dytmærsken, og der tillige adgang til ankomstområdet fra nyrenoveret trappeopgang med elevator i Dytmærsken.
Fra ankomstarealet er der adgang til to lejemål:
LEJEMÅL 1 - er udlejet til Fys&Sund der netop flyttet i et helt nyt lejemål på ca. 1.000 kvm til fysioterapi, fitness m.v..
LEJEMÅL 2 - ca. 900 kvm der søger lejere. Lejemål 2 kan opdeles i to lejemål, hvor det ene så får adgang fra trappeopgang med elevator fra Østervold 30 (Slotspladsen).

Lejemålet står p.t. som rålokaler, der nyindrettes og nyistandsættes ifølge aftale med lejerne.

Lejemålene er med sin centrale placering i bymidten tæt ved offentlig transport særdeles velegnet til læger, speciallæger, kiropraktorer, psykologer, fysioterapi, fodterapi eller lignende.

Lejemålene er beliggende på 1. sal i byejendommen "Randers Midtpunkt". Ejendommen er udelukkende udlejet til erhvervsformål så som butikker, pengeinstitut, lægeklinikker, fitness og enkelte kontorer.

Gode parkeringsmuligheder i ejendommens p-kælder. Endvidere ligger der et stort parkeringshus under 100 ...