Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Odense SØ

10 m2 kontorhotel, kontor, klinik i Odense SØ til leje

50% HUSLEJE FØRSTE 2 MÅNEDER

Væxthuset kontorhotel er beliggende i Odense SØ kun 5 min. kørsel fra motorvej E20 og 15 min. fra Odense Centrum.Det er et moderne og kreativt kontorhotel som kan danne de ydre rammer for din virksomhed. Denne løsning er særligt tilegnet iværksættere og mindre virksomheder, der leder efter en velordnet og fleksibel kontorløsning. Vores nøgleord er fleksibilitet, kundetilpasning samt løbende udvikling, som vi hele tiden inkluderer i vores mission på at følge og opfylde lejers behov.

Hos Væxthuset kontorhotel kan du leje et eller flere lokaler i en kortere eller længere periode. Hvert kontor er inklusiv el, varme, vand, samt gratis internet og parkering og kan lejes både møbleret og u-møbleret. Lejerne har ligeledes fri adgang til fælles mødelokale, et velindrettet fælles køkken komplet med køleskab, ovn, opvaskemaskine, samt service, et frokost rum i forbindelse med fælles køkken og en dejlig sydvendt fælles terrasse.

Dine fordele når du vælger Væxthuset kontorhotel :

Bybussen stopper ved adressen
Gratis parkering direkte ved kontorhotellet
Adgang til lejemålet alle døgnets 24 timer med nøglechip
Alarmsystem og adgangskontrol med chip
Ladestander med Q-kode
Naturligt ovenlys i fælles gangarealer
Lyst og indbydende indgangsparti og fælles arealer
Fælles mødelokale (Inkl. white board, markører, mm.)
Velindrettet fælles køkken komplet med køleskab, ovn, opvaskemaskine, samt service
Frokostrum i forbi...