Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Fredericia

60 m2 kontor, showroom i Fredericia til leje

NB! Udlejes 8 måneder Container Living Kanalbyen kontor/showroom/multirum

Lækkert lejemål på 60m2 bestående af to åbne rum, som kan opdeles via foldedør med god lydisoleringsevne. Der kan etableres the-køkken, nuværende lejer har kun opsat køleskab. I midten af lejemålet er et stort badeværelse med bruser. Lejemålet har to indgangsdøre begge med kodelås, så der er uhindret adgang til hvert rum når foldedøren er i brug. Facaden har store vinduespartier som vender ud mod henholdsvis Købmagergade og vandsiden med udsigt til Den Nye Lillebæltsbro, hvilket giver gode muligheder for eksponering. Endvidere kan placering af A-skilt på trædæk aftales ved indgåelse af lejekontrakt. Øvrig skiltning kræver tilladelse fra Fredericia Kommune.

Væg- og loftsbeklædning er i krydsfiner og der er indbygningsspots i loftet. Der er ventilation og gulvvarme i lokalerne, opvarmning sker via varmepumpe. Lokalerne er pt. udlejet til showroom og bliver ledige pr. 1. oktober 2023.

Den månedlige leje er på 6.000kr. + moms. Lejemålet har gulvvarme og opvarmning sker via varmepumpe. Forbruget af el, vand og varme afregnes kvartalsvis med fast beløb på 2.250kr. + moms pr. kvartal.

Renovationsudgiften er på 262,50kr. + moms pr. kvartal. Parkering kan ske på nærliggende P-plads, prisen er 100kr. pr. måned.