Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i København K

405 m2 kontor, klinik i København K til leje

405 m2 lyse kontorer midt på Gammeltorv

* Mere centralt bliver det ikke
* En “drømme” udsigt
* Smuk domicil adresse
* Elevator til døren
* Stort spisekøkken
* Storrumskontor
* Flere individuelle møderum
* Overtages indflytningsklart
* Mulighed for leje af 4.sal

405 m2 kontor på Københavns ældste torv – Gammeltorv. Der er udsigt til Strøget, Nytorv og især til det smukke Caritas springvand, hvor der på bl.a. dronningens fødselsdag pyntes ekstra fint op, og der springer kobberkugler belagt med 24 karat guld i springvandet.

Den bevaringsværdige ejendom er ved sin opførelse kraftigt inspireret af et italiensk palads arkitektur fra 1600-tallet – og har i mere end 120 år været en markant del af bybilledet i København.

Ejendommen har flot flisebelagt indgangsparti i den smukke opgang, moderne elevator med god plads og en hovedtrappe med lyse træbelagte trappetrin.

Kontorlokalerne fremtræder som storrumskontor med mødelokaler eller enkeltmandskontorer, og fremtræder i meget fin stand. Dagslys fra både gård og gade, sørger for at alle rum virker lyse og luftige.

Stort rummeligt spisekøkken med mulighed for at tillægge mere plads såfremt det ønskes.

Den aktuelle indretning af de ledige arealer fremgår af tegningen, men kan indrettes og tilpasses efter behov. Vi tilbyder indretningsforslag udarbejdet af vores arkitekt.

Lejemålet overtages nyistandsat.

Alle priser ekskl. moms.

OBS...