Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i København K

705 m2 kontor, showroom i København K til leje

Historisk og enestående: 1. sal i Kuglegårdens Artilleriværksted

Har du nogensinde drømt om at drive din forretning i en historisk ejendom med mange charmerende og originale detaljer? Så er denne mulighed lige noget for dig!

Vi er begejstrede over at kunne tilbyde 1. sal i "Artilleriværkstedet" på Kuglegårdens til en ny lejer. Artilleriværkstedet har facade ud mod Danneskiold-Samsøes Allé og blev oprindeligt opført i 1893. Ejendommen har gennemgået en omfattende renovering, og der er mulighed for indretningsønsker fra ny lejer.

Historien

Søarsenalet på Holmen er tegnet af arkitekt Philip de Lange og opført i 1742 som Danmarks nye flådebase, der skulle sende et tydeligt signal om kongerigets magt og styrke. Det rektangulære gårdrum mellem de to hovedfløje og sidefløjene blev brugt til opbevaring af kanonkugler – deraf navnet Kuglegården, som efterhånden er blevet fællesbetegnelsen for hele Søarsenalet. Forsvaret har været eneejer af Kuglegården uafbrudt indtil 2018, hvor Byggeselskab Mogens de Linde overtog grunden efter en offentlig budrunde. Siden da har renoveringsarbejdet pågået med skiftevis arbejds- og fløjshandskerne på.

Flere virksomheder er allerede flyttet ind i Kuglegårdens istandsatte bygninger, hvor de har indrettet sig med kontorer og showrooms bl.a. Louis Poulsen, ferm LIVING, Bolia.com, Munthe og Planday. Det der engang var et af kongerigets mest lukkede og utilgængelige områder, er i dag en livlig og attraktiv del af København K. Kuglegårdens historie skrives videre i disse år.