Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i København K

972 m2 kontor i København K til leje

Tidsbegrænset kontorlejemål i ”Base Camp” på Holmen

OBS! Lejen 900 kr./m². Aconto fællesudgifter på 430 kr./m² . Aconto varme 70 kr./m².

I det kreative og livlige miljø på Holmen, kun 5 minutters gang fra Indre By, udbyder vi nu et 972 m² kontor til midlertidig leje, frem til december 2024. Ejendommen på Danneskiold-Samsøes Allé 24 er velholdt og byder bl.a. på et lyst og åbent kontormiljø, mødelokaler, altan samt tekøkken.

Området

Base Camps placering i begyndelsen af Holmen, på Arsenaløen, er omgivet af charmerende kanaler og havnebusser, og ligger i kort afstand fra Kongens Nytorv og Christianshavn metrostation. Holmen er et populært område for kreative virksomheder hvor især mange bevarede forsvarsbygninger og grønne områder præger miljøet. Holmen består af flere områder, herunder Frederiksholm, som ligger nord for Arsenaløen og består primært af boligbyggeri. Naboen, Christiansholm/Papirøen mod Inderhavnen, er i øjeblikket ved at blive udviklet til et stort projekt med kulturelle tilbud, boliger og erhverv. I 2023 vil den nye grønne operapark med underjordisk parkeringsanlæg stå færdig. Holmen er let tilgængelig via Inderhavnsbroen til Nyhavn, og via Danneskiold-Samsøes Allé til Christianshavn, hvor metrostationen kan nås på en 10 minutters gåtur. Desuden går bussen lige til døren, og p-pladser kan tillejes på området.

Ejendommen

Lejemålet ligger i et tidligere område tilhørende forsvaret, kendt som 'Base Camp'. Bygningen har facade ud mod Danneskiold-Samsøes Allé...