Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Søborg

348 m2 klinik, kontor, showroom i Søborg til leje

Lokale(r) i klinikfælleskab på Søborg Hovedgade

Flot nyrenoveret klinik/kontor beliggende på Søborg Hovedgade, som er en livlig handelsgade med mange butikker. Der er kort transporttid i bil til det indre København, samt der er kort afstand til Helsingør Motorvejen, Hillerød Motorvejen og Motorring 3, hvilket giver det en transportmæssig central beliggenhed. Derudover er der mange busser som kører på Søborg Hovedgade og der er omkring 1 km. til Vangede S tog Station.

Lejemålet på 1. sal er 340 m2 er opdelt i 9 kliniklokaler. Lejemålet er nyindrettet og består af mindre kontorer samt mødelokaler, og receptionsområde, køkken og 2 nyere toiletter. Derudover er der både opgang via trappe og elevator. Lejemålet har gode parkeringsforhold bag ved ejendommen og beliggenheden ud til Søborg Hovedgade giver en god synlighed til en trafikeret vej. Lejemålet vil være perfekt til den kræsne virksomhed, der søger præsentable kontorlokaler, og vil også fungere perfekt som kliniklokaler.