Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Taastrup

437 m2 kontor i Taastrup til leje

Velkommen til Spotorno Allé 10 – Tæt på alt det, I har brug for

Særdeles præsentabel kontorejendom i hjertet af den kommende bydel Høje Taastrup C.

Området:
Spotorno Allé 2-10 blev opført i 1998, udgør 7.414 m², og er forbundet med naboejendommen Spotorno Allé 12, som man deler ejendommens mange parkeringspladser med. Ejendommen huser i forvejen flere andre store og mellemstore lejere, herunder DB Cargo Scandinavia A/S, HumanizeR A/S, Berry Superfos A/S m.fl.

Ejendommen er beliggende centralt i ét af Høje Taastrups mest eftertragtede erhvervskvarterer, der er hjemsted for mange offentlige og private virksomheder, herunder Danske Bank, DSB, Høje Taastrup Rådhus, Danica Pension, Rigspolitiet m.fl.

Med ejendommens centrale placering i gåafstand til Høje Taastrup St. (Linje B), City2, samt gode indkøbsmuligheder, oplever området stigende investeringer med særligt fokus på boligejendomme, som ikke kun forskønner området, men også bringer nyt liv til.

Lejemålet:
Sidste ledige lejemål i stueplan, som vi ønsker at tilpasse og skræddersy helt efter Jeres ønsker og behov. De to øvrige lejemål i stueplan, på hhv. 915 m² og 1.830 m², udlejet i hhv. juni og september 2023, bliver lige nu moderniseret og skræddersyet til nye lejer.

Her er muligheden for at skabe det optimale arbejdsmiljø til Jeres virksomhed, med det ønskede antal aflukkede kontorer til fordybelse, eller storrumskontor til kreativiteten. Lejemålet fremstår lyst og venligt med store vinduespartier og højt til loftet.