Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i København S

382 m2 kontor i København S til leje

Erhvervslejemål på Amager - 382 kvm med karakter

Skal din virksomhed have plads til at vokse og trives i en unik atmosfære? Vi tilbyder et rummeligt erhvervslejemål på Prags Boulevard, Amager, der kombinerer moderne komfort med et rustik look. Her er lidt fakta om lejemålet:

Beliggenhed: Lokalet er centralt placeret på Prags Boulevard, Amager, hvilket giver nem adgang til bager, restauranter, lokalbutikker, supermarkeder og bekvemmelig transport.
Lejemålets størrelse: 382 kvadratmeter
Placering: Lejemålet er beliggende på 1. sal og kan tilgås fra to separate trappeopgange. Derudover er der en elevator, der giver direkte adgang til lejemålet, hvilket sikrer let tilgængelighed for alle.

Mødelokaler: Dette lejemål har 4 mødelokaler - ét stort og tre mindre, der er ideelle til præsentationer, kundemøder eller kreative arbejdssessioner.
Køkken med nyt inventar: Det medfølgende køkken er udstyret med helt nyt inventar, herunder 2 opvaskemaskiner og have plads til stående kaffepauser og hyggelige stunder.
Toiletter: Der er i alt 3 toiletter til rådighed, herunder et større toilet med bad. Dette giver ekstra komfort og fleksibilitet til dine ansatte.
Lysindfald: Lejemålet byder på godt lysinfald, hvilket skaber en behagelig og inspirerende arbejdsatmosfære.
Gulve og vægge: Dele af gulvet prydes af et flot terrassogulv, og flere vægge er udsmykket med blotlagte mursten. Dette skaber en unik rustik stil og en hyggelig atmosfære.

Pris: Lejemålet tilbydes til en pris på ...