Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Holte

12 - 60 m2 kontor, kontorhotel i Holte til leje

Kontor til leje på Søllerødvej 64, 2840 Holte

Søllerødvej 64, en historisk ejendom, der fungerede som rådhus indtil 1942,er et smukt, hvidt hus, der ligger en smule tilbagetrukket fra vejen. Efter en omfattende renovering i 2022 fremstår ejendommen yderst præsentabel.

Til leje er møblerede kontorer med plads til 1-3 arbejdsstationer, og der er mulighed for at kombinere flere lokaler. Kontorerne er beliggende i en høj kælder med godt lysindfald og høj loftshøjde. Der er separat indgang til kælderen direkte fra parkeringspladsen. Kontorerne har adgang til fælles møderum, loungeområde og tekøkken, og der er mulighed for at leje større mødelokaler i huset efter aftale.

Der er gode parkeringsmuligheder på stedet. Området er roligt og naturskønt, med Søllerød Kro og kirke i umiddelbar nærhed. Offentlig transport og motorvejen er også lettilgængelige.

Udlejer, der selv benytter stueetagen og 1. sal, vil være selektiv i forhold til de virksomheder og formål, der udlejes til. Udlejer driver en ejendomsvirksomhed og anser følgende formål som egnede: advokater, revisorer, kapitalforvaltere, forsikringsmæglere, ejendomsmæglere, arkitekter, ingeniører, øvrig rådgivningsvirksomhed, rekrutteringsbureauer, reklamebureauer osv.

Kontorerne har et nettoareal på 12-60 m2. Lejen ligger mellem 5.000 og 10.000 kr. pr. kontor, og i lejen er inkluderet forbrug af varme, el, vand samt rengøring en gang ugentligt. Kontorerne er møbleret.

Der er adgang til alle fællesarealer i kælderetagen, ...