Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Fredericia

250 m2 kontor, klinik, showroom i Fredericia til leje

Inspirerende kontorlejemål i attraktivt erhvervsområde.

Skal du være ny lejer af kontoret på Strevelinsvej 8 i Erritsø, Fredericia? Dette fantastiske lejemål tilbyder en fremragende beliggenhed med synlighed fra til- og frakørsel ved tilslutning 59 og tæt på liberalt erhverv, indkøbsmuligheder, restauranter, samt hurtig adgang til motorvejen blot få minutter væk.

Dette flotte lejemål er placeret i stueetagen, og henvender sig til den lejer der vil betale for kvalitet. Du vil have stueetagen for dig selv, mens du deler indgangspartiet med udlejer.

Kontoret består af to store, to mellemstore og to mindre, selvstændigt kontor- og mødelokale, der giver dig fleksibiliteten til at tilpasse rummet efter dine behov. Derudover er der en kantine/frokoststue, et kopirum, et toilet, en garderobe, et fælles indgangsparti, der er inkluderet i lejemålet.

Ejendommen blev opført i 2007 og er i virkelig god stand. Lokalerne er nymalet og klar til at du tager dem i brug. Den moderne og indbydende atmosfære giver et behageligt arbejdsmiljø, og skaber en professionel og imødekommende atmosfære for både medarbejdere og besøgende.

Der er mulighed for at parkere lige ved kontorets indgang.

Dette lejemål er en enestående mulighed for at etablere eller udvide din virksomhed i et attraktivt område med alle faciliteter lige ved hånden. Den fremragende beliggenhed, velholdte kontorlokaler og de tilgængelige faciliteter gør det til et ideelt valg for enhver virksomhed, der ønsker at skabe en professionel og...