Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Vejle Centrum

537 m2 kontor i Vejle Centrum til leje

Kontorlejemål nær E45

Hermed udbydes et spændende kontorlejemål på i alt 538 m² på Edisonvej 5, Vejle.

Kontorarealerne består at både cellekontorer, store fælleskontorer/mødelokaler samt storrumskontor/konferencerum. Indretningen er således fleksibel og hertil bør også nævnes at rummene primært er opbygget i lette vægge, og det vil derfor, som udgangspunkt, være muligt at tilpasse indretningen så den passer helt perfekt til lejers behov. Ligeledes er der adgang til teknikrum, der er ideel til printerrum.

Herudover er lejemålet indrettet med et stort og meget flot køkken/kantine, hvor der er god spiseplads til samtlige ansatte.

En af lejemålets unikke indretninger er, at der i dette lejemål er en squashbane som ligger i forlængelse af et mødelokale. Dertilhørende er der toilet og omklædningsfaciliteter.

Tilhørende ejendommen er der gode parkeringsmuligheder i form at stor parkeringsplads lige ved døren, som gratis kan benyttes af de ansatte.

Fra lejemålet er der kort afstand til motorvej E45 i syd- og nordgående retning.