Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Odense C

4500 m2 kontor i Odense C til leje

Nyrenoveret domicil på Odense Havn

Ejendommen som korn- og foderstofvirksomheden FAF tidligere har benyttet til kornlager, består af 5 etager hvoraf de første 4, Nemlig stuen til og med 3. sal hver er på ca. 1.000 m². 4 sal består af en ca. 500 m² stor tagetage med udgang til stor terrasse, hvorfra der vil blive en fantastisk udsigt over havn og by.

Ejendommen vil via en gennemgribende totalrenovering blive omdannet til et moderne kontormiljø, hvor alle nugældende bygningsmæssige forskrifter, herunder handicap adgang, isolering, lyd, lys m.m. tilgodeses. Bygningen forsynes bl.a. med elevator, ligesom facaderne renoveres med nye og større vinduespartier.

Der er jf. projektmaterialet lavet et inspirationsforslag til indretning, men der vil for lejer være store muligheder for medbestemmelse ift. indretning m.m. I udgangspunktet udbydes ejendommen som et samlet lejemål, men der er dog mulighed for i et vist omfang at opdele lejemålet. Indretningsforslag foreligger og kan rekvireres. Lejemålet er velegnet til mange kontorformål.