Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Vejle Centrum

686 m2 kontor i Vejle Centrum til leje

Flot og moderne kontor i Vejle Syd

Er du på udkig efter et velbeliggende kontorlejemål med særdeles gode tilkørselsforhold og flotte faciliteter, så er Hjulmagervej 4B, 1., Vejle et besøg værd.

Lejemålet er beliggende i en flot kontorejendom kun få minutters kørsel fra motorvej E45 og med kort afstand til indfaldsvejen, Fredericiavej. Medarbejdere og ansatte er derfor sikret nem og hurtig adgang til og fra lejemålet. Tilhørende ejendommen er der ligeledes gode parkeringsforhold.

Lejemålet er en integreret del af et fælles kontorhus med gode faciliteter som kantine, atrium, omklædning med bad og reception. Ejendommen fremgår flot og præsentabel og det samme gør sig gældende i lejemålet, som byder på en lys og tidløs indretning med flere enkeltmands-/cellekontorer, mødelokaler og storrumskontor. Herudover er der toilet, kopi- og arkivrum samt køkken.

Kantinen drives af Siemens og det er som lejer muligt at blive en del af denne ordning.

Ejendommen har facade direkte mod den trafikerede Fredericiavej, så du har som lejer mulighed for at opnå god eksponering.

På Hjulmagervej 4B, 1., Vejle bliver du en del af et veletableret kontormiljø i et attraktivt erhvervsområde i Vejle Syd.