Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Åbyhøj

171 m2 kontor i Åbyhøj til leje

Nyrenoveret kontorlejemål tæt på motorvejen

Vi er glade for at præsentere et nyligt renoveret kontorlejemål, der ikke kun byder på moderne faciliteter, men også en enestående beliggenhed tæt på motorvejen og naturskønne stisystemer, som inviterer til pauser og gåture.

Lejemålet er beliggende i ejendomskomplekset Åbyhøj Erhvervspark, som er et område med mange forskellige virksomheder. Der er gode tilkørsels- og parkeringsforhold, og det flydende parkeringskoncept sikrer fleksibel brug af parkeringsarealerne.

Bygningens udformning og bredde giver en høj udnyttelsesgrad hvorfor der er mindre spildplads og bedre udnyttelse af lokalerne. Alt andet lige kan der være flere medarbejdere pr. m² i dette lejemål, sammenlignet med andre lejemål i samme størrelse.

Denne unikke kombination af det moderne udtryk, naturskønne stisystemer og praktiske beliggenhed, er sjælden. Kontakt os for at planlægge en besigtigelse og oplev selv, hvordan dette kontorlejemål kan være det ideelle sted for din virksomhed.