Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Vejle Centrum

143 m2 kontor, klinik i Vejle Centrum til leje

Lejemål i Rådhuspassagen med mange anvendelsesmuligheder

Flot og herskabeligt kontor beliggende på 1. sal i Rådhuspassagen – beliggende direkte på Vejle gågade og Rådhustorvet. Mere central beliggenhed findes ikke.

Indretningen henvender sig til mange typer af virksomheder og lejemålet kan dermed både benyttes til kontor, klinik eller liberalt erhverv.

Lejemålet har en god indretning og indeholder entré samt åben reception, hvorfra du kan tilgå samtlige kontorer i lejemålet. Der er i alt 6 kontorer/mødelokaler. Indretningen er fleksibel, da de fleste vægge er let kontruktion, og kan dermed forholdsvis let ændres. Det giver mulighed for at etablere et ekstra kontor eller alternativt fjerne to kontorer, alt efter hvilket behov man har.

Såfremt man er flere virksomheder der ønsker at gå sammen om et kontorfællesskab er lejemålet også ideelt indrettet hertil.