Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Vejen

1165 m2 kontor, klinik i Vejen til leje

Lyse lokaler med flere anvendelsesmuligheder

1300 kvm flotte kontorlokaler i vejen udbydes til leje, få min kørsel fra både centrum af Vejen og motorvejsafkørsel til E20. Med busstoppested få hundrede meter væk og parkering lige ved døren, bliver tilgængeligheden for ansatte, kunder eller andre ikke bedre.

Lejemålet er en del af et større ejendomskompleks med 3 sammenhængende ejendomme, og flere forskellige lejere heri blandt lokale og statslige. 989 kvm af lokalerne er placeret i den midterste fløj i stueetagen, hvor de sidste 176 tilgås via en fælles gang og/eller hovedindgangen.

Kontoret kan tilgås via sin egen indgang eller via fælles indgangsparti. Ved begge indgange kan du lukke helt af, således lokalerne kun kan tilgås af dig som lejer.

Lejemålets 989 kvm er fordelt på to etager, begge er indrettet med en fordeler gang, hvor der er kontor, kantine/frokostrum, mødelokaler og toiletter på hver sin side ad gangen. Der er toiletter, thekøkken/frokostrum og flere store og små kontorrum på begge etager. De resterende 176 kvm er fordelt på 1 stort og 1 mindre kontorrum på modsatte side af den fælles gang. Lokalerne fremstår flotte lyse og lige til at flytte ind i.

Der er også mulighed for at leje mindre kontorarealer i ejendommen. For yderligere information, skal der henvendelse til mægleren.

Lokalplanen giver mulighed for mange forskellige typer erhverv og siger således:
Området må anvendes til sports- og idrætsanlæg, ferie- og kongrescenter, sundhedsinstituti...