Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Vejen

181 m2 kontor i Vejen til leje

Indflytningsklare kontorlokaler i Vejen udlejes!

I vejen ved multicenteret, står dette flotte kontor/kliniklejemål klar til dig. Her er du få min kørsel fra både centrum af Vejen og motorvejsafkørsel til E20. Med busstoppested få hundrede meter væk og parkering lige ved døren, bliver tilgængeligheden for ansatte, kunder eller andre ikke bedre.

Lejemålet er placeret i den forreste fløj, ud mod vejen på 1.salen th. Herfra kan du følge trafikken på Askovvej, mens du fra den modsatte side har udsigt til parkeringspladsen og gården nedenfor, hvor du finder indgangspartiet.

Kontoret på 181 kvm tilgås via en fællestrappeopgang. Trappeopgangen fører til 2 lejemål hhv. th og tv. dette lejemål ligger på højre hånd. Du træder direkte ind i et stort åbent kontormiljø, hvorfra man har adgang til 4 separate kontorrum /mødelokaler, et kopirum og the køkken.

Lokalerne er for nylig blevet moderniseret og fremstår flotte lyse og morderne, lige til at flytte ind i. På gangen er der toiletter der deles med etagens anden lejer. Lejemålet er en del af et større ejendomskompleks med flere forskellige lejere heri blandt lokale og statslige. Herunder også vejen idrætscenter der har fitnesscenter i stueetagen, under lejemålet.

Lokalplanen giver mulighed for mange forskellige typer erhverv og siger således:
Området må anvendes til sports- og idrætsanlæg, ferie- og kongrescenter, sundhedsinstitutioner, kulturelle
institutioner, uddannelsesinstitutioner, kontor- og serviceerhverv og øvrige ferie- ...