Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt

Kontorlejemål med mulighed for særindretning

Dette spændende lejemål er beliggende nær Vejle banegård og midtbyen, hvilket giver nem adgang til offentlig transport, herunder tog- og busforbindelser. Den centrale placering gør det bekvemt for medarbejdere og besøgende at nå kontoret, samt nem adgang til alle midtbyens faciliteter som restauranter, butikker mv.

Lejemålets 347 m² er opdelt i forskellige kontorafsnit for at imødekomme forskellige behov. Kontoret inkluderer åbne kontorlandskaber samt cellekontorer, der er velegnede som enkeltmandskontorer eller mødelokaler. Herudover er lejemålet indrettet med køkken, depotrum og toiletter.

For de medarbejdere og besøgende, der kommer i bil, er der tilgængelig parkering nær ejendommen, mod betaling.

Hvis 347 m² er for stort et kontor, så udbydes der også et kontor på 157 m² og alternativt hvis der er behov for yderligere kvadratmeter, så er det muligt at leje et kontor på 504 m². Kontakt Tristad Erhvervsmægler på 9392 0273/[email protected] for yderligere information herom.