Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Taastrup

350 m2 kontor i Taastrup til leje

Indflytningsklart kontorlejemål i hjertet af den nye bydel Høje Taastrup C

Nyere istandsat kontorlejemål fra 2023 med pæne glasløsninger og sortnisterede tæppefliser

Ejendommen:
Spotorno Allé 2-10 blev opført i 1998, udgør 8.606 m2, og er forbundet med naboejendommen Spotorno Allé 12 på 3.810 m², som man deler ejendommens mange parkeringspladser med. Ejendommen huser i forvejen flere andre store og mellemstore lejere, herunder TITAN Containers A/S, DB Cargo Scandinavia A/S, Carrier Refrigeration Denmark A/S, Berry Superfos A/S m.fl.

Ejendommen er beliggende centralt i ét af Høje Taastrups mest eftertragtede erhvervskvarterer, der er hjemsted for mange offentlige og private virksomheder, herunder Novo Nordisk, DSB, Høje Taastrup Rådhus, Danica Pension, Rigspolitiet m.fl.

Ejendommens er placeret i gåafstand til Høje Taastrup St. (Linje B) og City2.

Spotorno Alle 2-10 og 12 købte vi i september 2022 med ca. 50% tomgang, til at vi i dag har ca. 10% til leje.

Lejemålet:
Lejemålet er beliggende på 1. sal til venstre, og tilgås via et fælles indgangsparti med de øvrige lejere i opgangen. Lejemålet kan både tilgås via elevator og trappe.

Ved ankomst i lejemålet har man lige inde for døren et åbent tekøkken og 3 toiletter, som fører videre ind til lejemålets kontorer, som i dag består af 7 aflukkede kontorer i forskellige størrelser, og et storrumskontor centralt i lejemålet.

Lejemålet blev moderniseret og istandsat til nuværende lejer i 2023, og fremstår pænt og præse...