Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Ballerup

305 m2 kontor i Ballerup til leje

305 m2 kontor i attraktivt erhvervsområde i Skovlunde

Indretning

Ejendommen består af 9 særskilte bygninger, på et stort grundareal med god mulighed for manøvrering med lastbiler. Derudover er ejendommens areal indhegnet og har adgang via automatiske porte.

Lejemålet på 305 m² er et kontorareal, som er opdelt mellem stueplan og 1.sal. I stuen er der kontorlokale, lounge, køkken og to toiletter. På 1. sal er der omklædning samt flere toiletter og badefaciliteter.

Ejendommen fremstår i god stand. Ejendommen er opført i beton og der er muligheder for at lave et indbydende kontormiljø både i stuen og på 1.sal.

Anvendelse

Lejemålet har en nuværende anvendelse godkendt til kontor jf. BBR-meddelelsen. (Anvendelseskode 321, Bygning til kontor).

Eventuelle ændringer af anvendelse rettes til kommunen og ansvaret påfalder lejer.

Din erhvervsmægler i Norden.

[xxxxx] Real Estate Partner er den mest ekspansive og innovative virksomhed i ejendomsbranchen, og vi repræsenterer de mest progressivt tænkende aktører i branchen.

Vi tilbyder professionel rådgivning inden for alle typer køb/salg og udlejning af erhvervsejendomme. Vi håndterer alle typer transaktioner af kommercielle ejendomme, herunder boligudlejningsejendomme, kontor, lager/logistik, byggeretter, projektejendomme, detail/butik og hotel/restaurant. Vi tilbyder både services til dig, som er ejendomsbesidder, eller til dig, som ønsker at finde lokaler til din virk...