Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Herlev

1160 m2 kontor i Herlev til leje

1.160 m² kontor/domicil til leje

Lejemålet

Lejemålet på 1. etage har en størrelse på 1.160 m².

Det skønne lejemål med dejligt lysindfald overtages nyistandsat. Der er indrettet i lyse kvalitetsmaterialer, der giver et flot og imødekommende førstehåndsindtryk. Glasvæggene sikrer en let og lys opdeling af lejemålet.

Lejemålet er indrettet med storrumskontor, cellekontorer, mødelokaler, chefkontor m.v. Der er et lyst og åbent tekøkken i forbindelse med storrumskontoret. Der er print og serverrum, stor åben garderobe samt toilet og badfaciliteter.

Lejemålet indrettes efter lejers ønsker og behov.

Ejendommen

Som lejer i ejendommen får du adgang til fri afbenyttelse af et stort mødelokale med plads til 22 personer samt et stort konferencelokale der ligger i forlængelse af kantinen begge med AV udstyr.

Huset tilbyder også kantine med cateringfirma, der giver adgang til køb af tilberedt frokost hver dag, samt mulighed for bestilling af mødeforplejning til dine møder.

Til lejemålet hører 16 parkeringspladser med. Derudover er der mulighed for leje af ekstra parkeringspladser. Vi tilbyder også mulighed for leje af pladser med ladestander til el biler.