Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Århus C

624 m2 kontor, showroom i Århus C til leje

Centralt domicil tæt på banegården

Rundbuehallen på Værkmestergade 13 A er en del af de historiske Centralværksteder. Hallen tilbyder rummelige og inspirerende lokaler fordelt på to etager. Med Centralværkstedet og Bolia som naboer og den centrale beliggenhed tæt på Banegården, er det en attraktiv placering, med mulighed for at leje parkeringspladser.

Området

Lejemålet er beliggende i hjertet af Aarhus C, tæt ved Centralværkstedet, Bruuns Galleri og Banegården. Dette attraktive og livlige område har oplevet en betydelig tilstrømning af virksomheder de seneste år.

Historien

I 1862 fik Jylland sin første jernbanestrækning, Aarhus-Langå-Randers. Det tilhørende værksted i Aarhus fik navnet De Danske Statsbaners Centralværksted i 1880, da DSB blev stiftet. I dag er det landets ældste bevarede jernbaneværksted, og stedet har derfor en særlig kulturhistorisk værdi. Den var dog umiddelbart svær at få øje på, da Byggeselskab Mogens de Linde overtog centralværkstedet efter mange års stille og roligt forfald siden storhedstiden som en af byens vigtigste arbejdspladser med 1.850 ansatte, der smedede, svejsede og servicerede i døgndrift. De nedslidte, fredede industribygninger trængte til en kærlig hånd – og det fik de efter alle kunstens regler.

Med respekt for arvegodset lagde vi alle kræfter i at skabe en enestående ramme for konferencer, events, udstillinger, koncerter og andre mindeværdige arrangementer. I 2007 modtog vi med stor faglig stolthed en renoveringsp...