Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Roskilde

72 m2 kontor, showroom, klinik i Roskilde til leje

LÆKRE OG LYSE KONTORLOKALER I ROSKILDE

72 lækre, lyse og ny istandsatte kvadratmeter kan danne rammerne om dit nye kontor, showroom, klinik eller lignende. Lokalet er på 1. sal og står som et stort rum med vinkler, du kan derfor indrette et rigtig hyggeligt kontor med 4-5 arbejdspladser, uden at det føles som et ’storrums-kontor’. Der er herudover mulighed for, at lokalet kan opdeles i to, så du i stedet får to rum. Til lokalet følger eget toilet, tekøkken, og gode parkeringsmuligheder.

UNIK BELIGGENHED TÆT PÅ NATUR, BY OG GOD INFRASTRUKTUR
Lokalet er beliggende på [xxxxx] kun 2,5 km fra Roskilde Station, 2 minutter i bil til motorvejen til/fra København og motortrafikvejen til/fra Ringsted. Derudover bliver du nabo til en gammel grusgrav, som er ved at blive omdannet til et nyt rekreativt område. Du har kun 7 km til Ledreborg Slot, Herthadalen og golfbanen, som danner de fineste rammer om en firmaudflugt eller en spontan frokost i flotte omgivelser.

Lokalet udlejes i minimum 12 måneder med overtagelse hurtigst muligt. Langvarig leje vil være at foretrække.