Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Vejen

100 m2 kontor, klinik i Vejen til leje

Indflytningsklare lokaler i kontor/klinik fællesskab udlejes

I vejen ved multicenteret, står dette flotte klinik/kontorlejemål klar til dig. Her er du få minutters kørsel fra både centrum af Vejen og motorvejsafkørsel til E20. Med busstoppested få hundrede meter væk og parkering lige ved døren, bliver tilgængeligheden for ansatte, kunder eller andre ikke bedre.

Lejemålet er en del af et større ejendomskompleks med 3 sammenhængende ejendomme og flere forskellige lejere heri blandt lokale og statslige.

Lejemålet er placeret i den bagerste fløj i stueetagen. Herfra har udsigt ud mod de grønne arealer bag ejendommen. Fløjen indeholder to ledige lejemål som hver er 100 kvm, og fordelt med enten 2 eller 3 kontorrum/mødelokaler.

Kontoret tilgås via et indgangsparti, lige ved parkeringspladsen. Her kommer man ind på den hyggelige gang, hvor de andre lejere har sørget for vægpynt, ventestole og andet. På højre hånd kommer man til lejemålet, der har to indgange. Lokalerne fremstår lyse, kan hurtigt flyttes ind i.

På gangen er der toiletter, fælles køkken, der deles med de andre lejere på gangen. De andre lejere består hovedsageligt af klinikker, hvilket kan give en god synergieffekt.

Lejen er en all inclusive leje, der indeholder dit forbrug af el, vand og varme.

Lokalplanen giver mulighed for mange forskellige typer erhverv og siger således:

Området må anvendes til sports- og idrætsanlæg, ferie- og kongrescenter, sundhedsinstitutioner, kulturelle institutioner, uddannelse...