Kontorlokaler.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlokaler til leje i Roskilde

10 - 50 m2 kontor i Roskilde til leje

Attraktivt lejemål i Roskilde udlejes til god pris

Lokalet ligger i et rigtig godt erhvervsområde med en blanding af forskellige erhvervsvirksomheder og detail.Selve ejendomme ligger i rolige omgivelser uden nogen støjgener fra omkringliggende erhverv. Området er måske et af Roskildes mest attraktive industriområder. Nemt at komme til da området ligger tæt på Holbækmotorvejen og ca. 5 min. gang til Trekroner station.

Kontorlejemålet er på 10-50 m² og er beliggende i ejendommens stueetage. Der er gode parkeringsforhold med 3 p-pladser til personbiler tilknyttet lejemålet. Lokalerne er indflytningsklare og fremstår i pæn stand. Inventar kan medfølge i lejen. Der er godt lysindfald og så er lokalerne akustikreguleret. Der er egen indgang samt mulighed for skiltning på facaden af bygningen.

Mulighederne er mange men lejemålet er ideelt til enkeltmandsvirksomhed eller startupvirksomhed. Se plantegning samt billeder for yderligere